Coapsele de pui fierte cu Curry și iaurt sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 390 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de coapse de pui, ulei de canolan, sâmburi de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe De Pui Fierte Cu Curry Și Iaurt, iaurt curry coapse de pui, și Usturoi-Curry Pulpe De Pui Cu Sos De Iaurt.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul. Condimentați puiul cu sare și piper și praf ușor cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul în tigaie și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc ușor, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați ghimbirul, usturoiul, chile și ardeiul gras în tigaie și gătiți la foc mare până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă pudra de curry și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile, porumbul, iaurtul și apa; se amestecă până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc foarte mic până când puiul este fraged și sucurile sunt ușor îngroșate, aproximativ 15 minute.