Pulpe de pui cu vinaigretă balsamică
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Pulpe de Pui cu Vinaigretă Balsamică. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 548 de calorii, 25 g de proteine și 46 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,32 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați oțet balsamic, sferturi de pulpă de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pulpe de pui cu vinaigretă balsamică, Pui prăjit cu vinaigretă balsamică și Pui prăjit cu vinaigretă balsamică.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente.
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinata.
Așezați puiul într-un recipient de 11 inchi. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 45-50 de minute sau până când sucurile curg limpede, ungând ocazional cu sucuri din tigaie.