Pulpe de pui cu sos picant de roșii-ardei
Coapsele de pui cu sos picant de roșii-ardei este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 909 calorii, 61G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pulpe De Pui Cu Sos De Roșii Gros, Pulpe de pui cu sos de capere de roșii, și Pulpe de pui cu măsline și sos de roșii.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, încălziți 1/2 cană plus 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie și tot lichidul s-a evaporat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați legumele într-un blender și piureul până se omogenizează. Condimentați piureul de legume cu sare și Piment d ' Espelette.
Spălați și uscați tigaia.
Încălziți 3 linguri de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets foarte mari rezistente la cuptor. Condimentează puiul cu sare și piper.
Adăugați 10 coapse în fiecare tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana cand puiul se rumeneste, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul într-un platou și turnați grăsimea din skillets.
Adăugați 1/4 cană de zahăr brun la 1 din skillets și gătiți la foc mare, amestecând constant, până se topește, aproximativ 1 minut. De pe foc, amestecați cu grijă 1/2 cană de oțet; întoarceți-vă pentru a evita fumul. Gatiti la foc moderat, batand si razuind orice bucati rumenite de pe fundul tigaiei, pana cand sunt groase si siropoase, aproximativ 1 minut.
Adăugați jumătate din piureul de legume și dați la fiert. Întoarceți 10 din coapsele de pui în tigaie, cu pielea în sus. Repetați cu a doua tigaie și restul de 1/4 cană de zahăr, 1/2 cană de oțet, piure și coapse de pui. Acoperiți ambele skillets și fierbeți puiul la foc mic până când este fiert, aproximativ 12 minute.
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură. Descoperiți skillets și fierbeți puiul până când pielea este ușor rumenită și crocantă, aproximativ 2 minute.
Transferați puiul într-un platou, lingurați sosul deasupra și serviți.