Pulpe de pui cu sos picant de roșii-ardei

Pulpe de pui cu sos picant de roșii-ardei
Coapsele de pui cu sos picant de roșii-ardei este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 909 calorii, 61G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pulpe De Pui Cu Sos De Roșii Gros, Pulpe de pui cu sos de capere de roșii, și Pulpe de pui cu măsline și sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, încălziți 1/2 cană plus 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie și tot lichidul s-a evaporat, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Transferați legumele într-un blender și piureul până se omogenizează. Condimentați piureul de legume cu sare și Piment d ' Espelette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Spălați și uscați tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți 3 linguri de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets foarte mari rezistente la cuptor. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați 10 coapse în fiecare tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana cand puiul se rumeneste, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se ia de pe foc.
9
Transferați puiul într-un platou și turnați grăsimea din skillets.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați 1/4 cană de zahăr brun la 1 din skillets și gătiți la foc mare, amestecând constant, până se topește, aproximativ 1 minut. De pe foc, amestecați cu grijă 1/2 cană de oțet; întoarceți-vă pentru a evita fumul. Gatiti la foc moderat, batand si razuind orice bucati rumenite de pe fundul tigaiei, pana cand sunt groase si siropoase, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați jumătate din piureul de legume și dați la fiert. Întoarceți 10 din coapsele de pui în tigaie, cu pielea în sus. Repetați cu a doua tigaie și restul de 1/4 cană de zahăr, 1/2 cană de oțet, piure și coapse de pui. Acoperiți ambele skillets și fierbeți puiul la foc mic până când este fiert, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură. Descoperiți skillets și fierbeți puiul până când pielea este ușor rumenită și crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
13
Transferați puiul într-un platou, lingurați sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista