Pulpe De Pui Cu Miere-Pecan

Coapsele de pui cu miere-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 895 calorii, 41G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, piper măcinat, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Pulpe De Pui Cu Miere-Pecan, Coapse De Pui Cu Soia De Miere, și Pulpe De Pui Cu Condimente De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; presărați uniform peste pui într-un vas puțin adânc. Se amestecă împreună 1/2 cană de miere, 1/2 cană de muștar și usturoi; se toarnă peste pui. Acoperiți și răciți 2 ore.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Dragă pui în nuci pecan; așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când puiul este gata.
Se amestecă împreună restul de 1/4 cană de miere, restul de 1/4 cană de muștar și pudra de curry; serviți sosul cu pui.