Pulpe De Pui Afumate
Coapsele de pui afumate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 837 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, așchii de lemn de pecan, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Coapsele de pui afumate și picante prea ușoare ale lui Kona K, Pulpe de pui fierte cu piele de pui Gremolata, și Coapse De Pui De Soia.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn de hickory sau pecan în apă cel puțin 30 de minute.
Bateți împreună busuiocul și următoarele 4 ingrediente într-un vas puțin adânc; adăugați pui. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
Pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune în centrul grătarului; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute sau până când cărbunii sunt gri.
Așezați așchii de lemn pe cărbune. Pulverizați grătarul de gătit la rece cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada; aranjați puiul pe grătarul de gătit și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 30 până la 40 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180, întorcându-se ocazional.
Scoateți puiul și lăsați să se răcească complet înainte de a felia.