Puiul Thailandez al lui Supatra (Gai Yang)
Puiul Thailandez al lui Supatra (Gai Yang) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sos de soia Thailandez, sos de stridii thailandeze, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pui La Grătar În Stil Thailandez (Gai Yang), Carne De Porc La Grătar Thailandeză / Moo Yang, și Calmar Carbonizat Thailandez (Pla Muek Yang).
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.