Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten

Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați pui, saramură, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie, Midii Curry a la Jean-Georges, și Midii aburite ale lui Jean Georges cu Lemongrass, busuioc thailandez, Chi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti saramura, zdrobiți cimbrul, busuiocul și rozmarinul cu mâinile și aruncați într-un castron sau oală mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați konbu, lămâie, sare, zahăr și 1 galon de apă fierbinte. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Așezați într-un castron mare cu gheață și apă (sau pur și simplu la frigider) și amestecați până se răcește. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scufundați complet puiul în saramură. Acoperiți bine și dați-l la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Pentru a prăji puiul, Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Așezați o grătar pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți puiul din saramură; aruncați saramura. Folosiți prosoape de hârtie pentru a usca complet puiul. Umpleți cu lămâie, usturoi, cimbru, rozmarin și busuioc. Strângeți puiul legând picioarele și fixând aripile de corp cu sfoară de bucătărie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie fiecare picior și coapsă cu 3 tăieturi lungi, fiecare centimetru adâncime, pentru a vă asigura că carnea întunecată este gătită înainte ca sânul să se usuce. Frecați 1 linguriță de ulei peste tot puiul și puneți-l pe raft.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Introduceți în cuptor, partea cavității orientată spre față
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Prăjiți timp de 25 de minute, apoi rotiți tigaia și prăjiți timp de 20 de minute mai mult. Ridicați temperatura cuptorului la 375 F și prăjiți timp de 10 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc când dați vârful puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți cuptorul pentru a fierbe. Aranjați grătarul cuptorului la 6 inci de sursa de căldură. 
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Tăiați puiul în 4 bucăți (2 sâni, 2 picioare întregi). Întoarceți-vă la raft, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Stropiți cu puțin ulei, apoi fierbeți până când pielea trosnește și crocantă, aproximativ 2 minute. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Transferați puiul pe o farfurie de servire și turnați sucurile de tigaie peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se presară piper și se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista