Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați pui, saramură, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie, Midii Curry a la Jean-Georges, și Midii aburite ale lui Jean Georges cu Lemongrass, busuioc thailandez, Chi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti saramura, zdrobiți cimbrul, busuiocul și rozmarinul cu mâinile și aruncați într-un castron sau oală mare și adâncă.
Adăugați konbu, lămâie, sare, zahăr și 1 galon de apă fierbinte. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Așezați într-un castron mare cu gheață și apă (sau pur și simplu la frigider) și amestecați până se răcește.
Scufundați complet puiul în saramură. Acoperiți bine și dați-l la frigider timp de 12 ore.
Pentru a prăji puiul, Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Așezați o grătar pe o foaie de copt cu margini.
Scoateți puiul din saramură; aruncați saramura. Folosiți prosoape de hârtie pentru a usca complet puiul. Umpleți cu lămâie, usturoi, cimbru, rozmarin și busuioc. Strângeți puiul legând picioarele și fixând aripile de corp cu sfoară de bucătărie. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie fiecare picior și coapsă cu 3 tăieturi lungi, fiecare centimetru adâncime, pentru a vă asigura că carnea întunecată este gătită înainte ca sânul să se usuce. Frecați 1 linguriță de ulei peste tot puiul și puneți-l pe raft.
Introduceți în cuptor, partea cavității orientată spre față
Prăjiți timp de 25 de minute, apoi rotiți tigaia și prăjiți timp de 20 de minute mai mult. Ridicați temperatura cuptorului la 375 F și prăjiți timp de 10 minute mai mult sau până când sucurile se limpezesc când dați vârful puiului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Încălziți cuptorul pentru a fierbe. Aranjați grătarul cuptorului la 6 inci de sursa de căldură.
Tăiați puiul în 4 bucăți (2 sâni, 2 picioare întregi). Întoarceți-vă la raft, cu pielea în sus.
Stropiți cu puțin ulei, apoi fierbeți până când pielea trosnește și crocantă, aproximativ 2 minute.
Transferați puiul pe o farfurie de servire și turnați sucurile de tigaie peste tot.
Se presară piper și se servește cu pene de lămâie.