Puiul parmezan al mamei mele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 469 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de parmezan, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 37%. Încercați Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Măsurați sare și piper, praf de usturoi, boia de ardei, cimbru, parmezan, pătrunjel și pesmet într-o pungă. Agitați bucățile de pui în pungă până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Bucăți De Pui
Praf De Usturoi
Pesmet
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Zahăr Roșu Grosier
Cimbru
2
Tigaie de prăjire cu ulei ușor și aranjați puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Se presară cu unt topit sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Coaceți, neacoperit, la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și turnați vin peste tot. Acoperiți și coaceți încă 15 minute.