Puiul și Mac-ul lui Walter necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 438 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, carne de pui, macaroane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supa de legume a bunicii Walter, Servetele dulci și acre ale lui Walter Kei, și Cea mai bună brânză vegană Mac N' pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați macaroane și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mare combinați macaroane fierte, pui, brânză cheddar, supă, lapte și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Fierte
Brânză Cheddar
Ciuperci
Pui întreg
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute; servi.