Puiul lui Walter și Mac
Puiul și Mac-ul lui Walter necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 438 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, carne de pui, macaroane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supa de legume a bunicii Walter, Servetele dulci și acre ale lui Walter Kei, și Cea mai bună brânză vegană Mac N' pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroane și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare combinați macaroane fierte, pui, brânză cheddar, supă, lapte și ciuperci.
Așezați amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute; servi.