Puiul lui Lally

Puiul lui Lally ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 309 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de cidru de mere, ceapă, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso 's Chicken (puiul General Tso făcut cu pepite de pui Popeye' s).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inci cu spray de gătit.
Așezați pieptul de pui în vasul de copt pregătit.
Amestecați ceapa, ketchupul, oțetul de cidru, zahărul brun, muștarul măcinat, ghimbirul și sarea și piperul într-o cratiță până când amestecul este bine combinat. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute, amestecând frecvent.
Se toarnă sosul peste pui, se acoperă vasul cu folie și se coace 20 de minute.
Scoateți folia și coaceți pieptul de pui până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, iar sosul este ușor rumenit și clocotit, încă aproximativ 10 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).