Rețeta de pui la grătar a Domnului Floyd ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție conține 121 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos fierbinte, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Divinitatea doamnei Floyd, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pumnul 7 ingrediente intr-o cratita mare la foc mediu, amestecand ocazional, 15 minute sau pana cand amestecul este bine incalzit.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Rezervați 1 cană sos de grătar pentru a servi cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Înmuiați puiul în sosul rămas și puneți-l pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos, ungând la fiecare 30 de minute scufundând în sos și revenind la grătar (nu înmuiați puiul în ultimele 5 minute de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați puiul gătit în 1 cană de sos rezervat (nu marinată) și acoperiți pentru a se menține cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
3
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Notă: pentru aceste metode, preferăm să folosim un pui întreg de pui de 3 kilograme tăiat în sferturi, care tind să gătească mai uniform. Dacă folosiți bucăți de pui, îndepărtați tocanele și aripile de pe grătar puțin mai devreme pentru a nu le arde.
Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ați putea încerca compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.