Puiul iubitorului de maioneză
Puiul iubitorului de maioneza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 635 de calorii, 35 g de proteine și 52 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de maioneză, miere, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Încercați Garlic Lover's Chicken, Vegetable Lover's Chicken Supp și Vegetable Lover's Chicken Supp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați dressingul pentru salată și 1/2 cană de maioneză.
Turnați 3/4 de cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga pui. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți puiul, acoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 170°, ungeți frecvent cu marinada rezervată.
Acoperiți fiecare bucată de pui cu o felie de șuncă și brânză. Gratar, acoperit, cu 1-2 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.
Într-un castron mic, combinați muștarul, mierea și maioneza rămasă.