Puiul iubitorului de ciuperci
Puiul iubitorului de ciuperci este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, șobolani, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Marinara iubitorului de ciuperci, Puiul iubitorului de maioneză, și Puiul iubitului de usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu se lipeste) la foc mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați piept de pui, partea de sus în jos și gătiți până la auriu, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul.
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie cu pui, amestecând ocazional, astfel încât usturoiul să nu ardă, până când șobolanii sunt moi și translucizi, 3 până la 4 minute.
Adăugați bulion de vită, crengute de cimbru, ciuperci, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper și se fierbe până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când puiul este doar gătit (tăiat pentru a verifica).
Transferați puiul pe o farfurie.
Condimentează amestecul de ciuperci-bulion cu sare și piper după gust. Împărțiți legumele între 4 farfurii cu margini sau boluri de paste superficiale, acoperiți fiecare cu o bucată de pui și sos de lingură peste toate.
Garnisiți cu cimbru tocat și gruyere.