Puiul iubitorului de ciuperci

Puiul iubitorului de ciuperci
Puiul iubitorului de ciuperci este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, șobolani, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Marinara iubitorului de ciuperci, Puiul iubitorului de maioneză, și Puiul iubitului de usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor (nu se lipeste) la foc mare până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați piept de pui, partea de sus în jos și gătiți până la auriu, 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie cu pui, amestecând ocazional, astfel încât usturoiul să nu ardă, până când șobolanii sunt moi și translucizi, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulion de vită, crengute de cimbru, ciuperci, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper și se fierbe până când amestecul începe să fiarbă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Acoperiți tigaia și puneți-o în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când puiul este doar gătit (tăiat pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Condimentează amestecul de ciuperci-bulion cu sare și piper după gust. Împărțiți legumele între 4 farfurii cu margini sau boluri de paste superficiale, acoperiți fiecare cu o bucată de pui și sos de lingură peste toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Garnisiți cu cimbru tocat și gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista