Puiul cu smântână al mamei

Puiul cu smântână al mamei
Puiul de smântână al mamei este un fără gluten și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Un Alt Pui De Smântână, Pui Cu Smântână, și Smântână ' n ' pui de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă puiul și se sotează până se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Când puiul este rumenit, amestecați smântână, ciuperci, ketchup și muștar; se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper. Reduceți căldura la minim. Fierbeți timp de aproximativ 20 de minute sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista