Pui Și Șuncă Florentină
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 401 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, șuncă oscar mayer deli, 3 linguri. Kraft zesty sos italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Încercați Pui Florentin, Stil Florentin De Pui, și Pui Umplut Florentin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se Încălzește 1 Lingură. pansament în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați 1 min. sau doar până când spanacul este ofilit.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați pansamentul rămas și puiul în tigaie; întoarceți puiul pentru a acoperi ambele părți cu pansament. Gatiti 5-6 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gata (165F).
Pui de top cu șuncă și brânză; capac. Gatiti la foc mic 1-2 min. până când brânza este topită.
Se servește peste amestecul de spanac.