Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și tăiței. O porție conține 484 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați tăiței vegetali | cum se fac tăiței vegetali / tăiței vegetali ușori, Somen noodles w / sos dulce de soia-ghimbir-Takashi ' s Noodles Cookbook, și Cinci bucăți de fidea longevitate pentru Anul Nou de la ' Easy Asian Noodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin a pune puiul într-o oală și a-l acoperi cu apă. Aduceți apa la fierbere, apoi reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți puiul din oală. Puneți puiul deoparte să se răcească scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Tăiați puiul cu 2 furci, rezervând oasele. Întoarceți oasele în oală și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scoateți oasele din oală și aruncați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați puiul mărunțit, morcovii, țelina și ceapa în oală. Apoi adăugați sare, piper, cimbru și turmeric. Aduceți amestecul la fierbere ușoară, apoi reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute. Amestecați tăiței; nu este nevoie să le dezghețați mai întâi!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Turmeric
Grăsime De Porc înapoi
Rețetă De Pizzocheri
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
La final, amestecați făina cu 1/2 cană de apă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină, stropi de jumătate și jumătate (dacă sunteți în acest tip de lucru) și pătrunjelul tocat în oală. Fierbeți până când tăiței sunt fragede, aproximativ 15 minute, degustând și adăugând mai multă sare, dacă este necesar la final. Supa ar trebui să fie groasă și ca tocană, iar bucătăria dvs. ar trebui să miroasă ca acasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Rețetă De Pizzocheri
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă