Pui și praz Yakitori

Yakitori de pui și praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 622 calorii, 40g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de coapse de pui, praz, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sake, mirin, miso, sos de soia, zahăr și ghimbir. Fierbeți sosul la foc moderat până când este gros și strălucitor, aproximativ 15 minute.
Între timp, filetați puiul, ardeiul gras și prazul pe douăsprezece frigarui de lemn de 8 inci, alternând ingredientele și începând și terminând cu pui. Așezați frigăruile pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Preîncălziți broilerul și setați un raft la 4 inci de căldură. Acoperiți capetele expuse ale frigăruilor cu folie și periați frigăruile pe ambele părți cu sosul. Fierbeți frigăruile timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, ungându-le când le întoarceți, până când puiul este gătit și rumenit la margini.
Serviți puiul yakitori fierbinte sau la temperatura camerei.