Pui și porumb în stil casnic
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul și porumbul în stil casnic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare condimentată, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Pui și porumb în stil casnic, Plăcintă cu oală de pui în stil casnic, și Curry de pui în stil casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, topiți untul la foc mare. Gatiti puiul, ceapa, 1/2 lingurita de sare condimentata si piperul in unt 10-15 minute, transformand puiul ocazional, pana cand puiul devine maro auriu deschis. Se amestecă ceapa în partea cuptorului olandez dacă încep să ardă.
Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați apă, porumb și cartofi în cuptorul olandez; presărați 1/2 linguriță rămasă sare condimentată uniform deasupra. Capac; gatiti 15-20 de minute sau pana cand sucul de pui este limpede atunci cand partea cea mai groasa este taiata pana la os (180 buc.f).
Scoateți puiul și porumbul în platoul de servire, folosind clești. Amestecați ușor cartofii cu ceapă și sucuri de tigaie; lingura pe platoul de servire.