Pui și porumb în stil casnic
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul și porumbul în stil casnic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 552 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pene noi de cartofi, sare condimentată, porumb pe jumătate de urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de pui în stil casnic, Supă de pui și șuncă în stil casnic, și Potpie De Pui În Stil Casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez antiaderent de 4 litri, topiți untul la foc mare. Gatiti puiul, ceapa, 1/2 lingurita de sare condimentata si piperul in unt 10-15 minute, transformand puiul ocazional, pana cand puiul devine maro auriu deschis. Se amestecă ceapa în partea cuptorului olandez dacă încep să ardă.
Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați apă, porumb și cartofi în cuptorul olandez; presărați 1/2 linguriță rămasă sare condimentată uniform deasupra. Acoperiți; gătiți 15 până la 20 de minute sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (180F).
Scoateți puiul și porumbul în platoul de servire, folosind clești. Amestecați ușor cartofii cu ceapă și sucuri de tigaie; lingura pe platoul de servire.