Pui și Orzo Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și Orzo Frittatan. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 244 calorii. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, scallions, ricotta de lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Frittata di zucchine al forno (Frittata la cuptor cu dovlecei), O oală de pui și Orzo, și Piccata de pui cu Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți o oală mică cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați orzo-ul și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Într-un castron mare combinați ouăle, ricotta și creme fraiche și amestecați până când ouăle sunt bătute și ingredientele sunt combinate.
Adăugați orzo-ul gătit, puiul, scallions, pătrunjelul, ardeii grași roșii, sarea și piperul. Se amestecă pentru a combina.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 1 1/2 litru.
Coaceți timp de 25 de minute. Porniți broilerul.
Așezați tigaia sub broiler până când este aurie deasupra, aproximativ 5 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se așeze timp de 5 minute.
Tăiați în pene și serviți cu o salată laterală.