Pui și orez Italian
Puiul și orezul Italian sunt un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 502 calorii. Pentru 1,71 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amestec de biscuiți/coacere, parmezan, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Pui și orez Italian rapid, Caserola italiană de pui și orez, și Supă Italiană De Orez De Pui.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați primele patru ingrediente.
Puneți 1/3 cană de lapte într-un alt castron. Se înmoaie puiul în lapte, apoi se acoperă cu amestecul de brânză.
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vasul de copt, combinați apa, orezul, sarea, dacă doriți și laptele rămas. Sus cu pui.
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 25-30 minute sau până când orezul este fraged și un termometru pentru carne citește 170 CP:.