Pui și orez francez de țară

Pui și orez francez de țară
Țara franceză de pui și orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, herbes de provence, orez obișnuit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui De Aragaz Lent Din Țara Franceză, Caserola De Țară Franceză, și Omletă Franceză De Țară.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați roșiile, herbes de Provence, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați coapsele de pui și ciupercile; sac de etanșare. Întoarceți-vă pentru a acoperi coapsele și ciupercile în marinată. Refrigerați 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
3
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Așezați orezul, morcovul și restul de 1/2 linguriță de sare în vasul de copt; se amestecă în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Așezați coapsele de pui, ciupercile și marinada uniform peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
CiuperciCiuperci
MarinadaMarinada
OrezOrez
6
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când lichidul este absorbit și sucul de pui nu mai este roz atunci când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se presara cu patrunjel si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista