Pui și legume prăjite cu ierburi

Pui și legume prăjite cu ierburi
Puiul și legumele prăjite cu ierburi sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 564 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui și legume prăjite cu ierburi, Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi, și Pui și legume prăjite cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mic, se amestecă ulei, cimbru, maghiran, sare și piper. Radeți 1 linguriță de coajă din lămâie; se amestecă coaja în amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
MaghiranMaghiran
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tăiați lămâia în sferturi; așezați în cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Îndoiți aripile peste spatele puiului, astfel încât vârfurile să se atingă. Frigăruie sau leagă picioarele împreună. Pe raft în tigaie de prăjire superficială sau tigaie de 13x9 inch prevăzută cu raft, așezați puiul, pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Ungeți o parte din amestecul de ulei pe pui. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Friptură neacoperită 45 de minute. Aranjați cartofii, morcovii și fasolea verde în jurul puiului; periați amestecul de ulei rămas pe pui și legume. Prăjiți neacoperit cu 30 până la 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește cel puțin 165 F, picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite și legumele sunt fragede. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute pentru o sculptură mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Scoateți lămâia și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Așezați puiul pe platou; aranjați legumele în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Se servește cu picături de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista