Puiul și legumele prăjite cu ierburi sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 564 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui și legume prăjite cu ierburi, Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi, și Pui și legume prăjite cu ierburi.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mic, se amestecă ulei, cimbru, maghiran, sare și piper. Radeți 1 linguriță de coajă din lămâie; se amestecă coaja în amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Maghiran
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați lămâia în sferturi; așezați în cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Îndoiți aripile peste spatele puiului, astfel încât vârfurile să se atingă. Frigăruie sau leagă picioarele împreună. Pe raft în tigaie de prăjire superficială sau tigaie de 13x9 inch prevăzută cu raft, așezați puiul, pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Ungeți o parte din amestecul de ulei pe pui. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
5
Friptură neacoperită 45 de minute. Aranjați cartofii, morcovii și fasolea verde în jurul puiului; periați amestecul de ulei rămas pe pui și legume. Prăjiți neacoperit cu 30 până la 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește cel puțin 165 F, picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite și legumele sunt fragede. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute pentru o sculptură mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
6
Scoateți lămâia și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Așezați puiul pe platou; aranjați legumele în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)