Pui și legume prăjite cu ierburi
Herb friptură de pui și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 436 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovul tăiat pentru copii, prăjirea puiului, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi, Pui și legume prăjite cu ierburi, și Ierburi și usturoi pui și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă ulei, cimbru, maghiran, sare și piper. Radeți 1 linguriță de coajă din lămâie; adăugați coaja în amestecul de ulei.
Tăiați lămâia în sferturi; așezați în cavitatea puiului.
Ori aripi de pui peste spate cu sfaturi atinge. Legați sau frigăruie tobe de coadă.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ungeți amestecul de ulei pe pui. Introduceți termometrul pentru carne în pui, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Friptură neacoperită 45 de minute. Aranjați cartofii, morcovii și fasolea verde în jurul puiului; periați puiul și legumele cu amestec de ulei. Prăjiți descoperit 30 până la 45 de minute sau până când termometrul citește 82° și sucul de pui nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
Scoateți lămâia și aruncați-o.
Așezați puiul pe platou; aranjați legumele în jurul puiului.
Se servește cu picături de tigaie.