Pui și legume asiatice crocante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și legumele asiatice crocante. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 440 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre cu zahăr, ulei vegetal, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată Crocantă De Pui Asiatic, Împachetări Crocante De Pui Asiatic, și Salată Crocantă De Pui Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți orezul în 2 căni de apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj, omițând sarea.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați pui și ceapă; gătiți 6 până la 8 minute, întorcând puiul și amestecând ceapa ocazional, până când ceapa este fragedă și puiul nu mai este roz.
Se amestecă teriyaki baste și glazură, 1/2 cană de apă, morcovii și mazărea cu zahăr.
Se încălzește la fierbere; se fierbe 1 minut. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți cu 4 până la 6 minute mai mult, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante. Amestecați ușor segmentele portocalii.
Serviți amestecul de pui peste orez.