Pui și găluște din Louisiana de Sud

Puiul și găluștele din Louisiana de Sud ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de garnitură: bucle de ceapă verde, tortilla de făină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Pui și găluște noi din sud, Louisiana pui și porumb, și Paste De Pui Din Louisiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ceapa tocata la microunde intr-un bol mic, sigur pentru microunde, la 2 minute sau pana se inmoaie. Pune deoparte.
Presărați puiul uniform cu 1 linguriță. Condimente Creole. Sotati puiul intr-un cuptor olandez usor uns la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Scoateți puiul folosind o lingură cu fante.
Bateți împreună 4 căni de apă, bulion și amestec de roux.
Se toarnă amestecul în cuptorul olandez și se amestecă pentru a slăbi particulele de jos. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se omogenizează. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute. Se amestecă ceapa, puiul și restul de 1/2 linguriță. Condimente Creole. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 20 de minute. Se amestecă ceapa verde.
Stivă tortilla; tăiat în benzi de 2 x 1 inch.
Adăugați benzi, 1 la un moment dat, făcând un singur strat peste partea superioară a amestecului în cuptorul olandez; scufundați ușor benzi. Întoarceți amestecul la fierbere scăzută; repetați cu benzile rămase. Gatiti inca 3-4 minute, amestecand usor dupa 2 minute.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Creola instant Roux a lui Tony Chachere