Pui și găluște
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate la repertoriul dvs., Pui și găluște ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,37 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. O porție conține 495 de calorii , 34 g de proteine și 23 g de grăsimi . 19 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, bețișoare de morcovi pre-tăiate, bulion de pui și sos de pui condensat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 78% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Crockpot Chicken and Dumplings , Slow Cooker Chicken and Dumplings și Easy Homemade Chicken and Dumplings from Scratch .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Îndepărtați pielea de pui și tăiați carnea în bucăți mari. Pune deoparte.
Într-o tigaie mică, adăugați ulei vegetal și încălziți la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa tocată și căliți până se înmoaie.
Într-o oală mare sau într-un cuptor olandez, adăugați bulion, condimente pentru păsări de curte, sare, piper, morcovi, țelină și ceapă călită. Se aduce la fierbere. Reduceți la fiert timp de aproximativ 10 minute pentru a înmuia legumele, apoi adăugați puiul mărunțit. Continuați să fierbeți în timp ce faceți găluște.
În timp ce tocană fierbe, pregătiți găluște. Deschideți cutia și scoateți biscuiții. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare biscuiți la o grosime de 1/4 inch. Cu un cuțit, tăiați fiecare biscuit în 4 bucăți de plăcintă. Pune deoparte.
Îndepărtați suprafața pentru orice gunoi care s-a ridicat în vârf. Se amestecă sosul de pui.
Cu tocanita încă fierbinte la foc mic, amestecați câțiva găluște pe rând. După ce toate găluștele sunt în oală, acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 10 minute.
Se pune în boluri și se servește fierbinte.