Pui și găluște

Pui și găluște
Puiul și găluștele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,31 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște.

Instrucțiuni

1
Dacă utilizați ricotta proaspătă care areexces de lichid, poate fi necesar să o scurgeți peste noapte. Tapetați o strecurătoare cu plasă finăfață de brânză și așezați-o peste un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Adăugați ricotta; acoperiți cu folie de plastic șilăsați scurgerea peste noapte la frigider. Dacă utilizațisupermarket ricotta, continuați cu rețetă; nu este necesară scurgerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Amestecați ușor ricotta, 1/2 cană plus 2 lingurifăină, ou, parmezan, nucșoară și sare într-un castron mare doar pentru a amesteca (nu suprasolicitați).Formați aluatul într-o bilă (va fi lipicios);înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 orăși până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tapetați o foaie de copt cu pergamenthârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați aluatul pe un ușorsuprafață de lucru înmuiată. Împărțiți aluatul în4 porții egale și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat. Folosind mâinile, roll1 porțiune într-o frânghie cu diametrul de 1/2"; cutcrosswise în bucăți groase de 1/2". Gnocchi ușor de praf cu făină și transferați în foaia de copt pregătită. Repetați cu restulporțiuni de aluat. Acoperiți gnocchi cu un prosop de bucătărie și răciți până când este gata să cook.DO înainte: se poate face cu 2 luni înainte.Congelați pe foi, apoi depozitați, congelați, într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Aduceți bulionul la fiertîntr-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pui; reduceți căldura la scăzut, acoperiți și fierbeți ușor până când puiul este fraged și gătit, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul; lăsați-l să se răceascăușor și mărunțiți în bucăți de mușcătură.Aduceți bulionul la fiert și gătiți până se reducela 8 cani, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
4
Între timp, topiți untul într-un mic grelecratiță la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Bateți în făinăpână se omogenizează și se gătește, șoptind constant,până când rouxul are o culoare bej pal, aproximativ 15 minute (nu se rumenesc).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Răzuiți roux în bulion fierbinte; bateți până se îngroașă și bulionul acoperă spatele unei linguri. Reduceți căldura la minim șiadăugați legume. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați pui mărunțit și ierburi.Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, până la rece; acoperiți și păstrați la rece. Reîncălzițiînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Sare și PiperSare și Piper
IerburiIerburi
8
Gatiti gnocchi intr-o oala mare cu fierbereapa sarata, amestecand ocazional, pana cand gnocchi plutesc la suprafata, aproximativ 2 minute (putin mai mult daca sunt inghetate). Folosind o lingură cu fante, transferați gnocchi labuline, împărțind în mod egal. Ladă de pui și legume cu sos peste. Se condimenteazăcu piper și deasupra cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ParmezanParmezan
GnocchiGnocchi
PiperPiper
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista