Puiul și găluștele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,31 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui și găluște.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați ricotta proaspătă care areexces de lichid, poate fi necesar să o scurgeți peste noapte. Tapetați o strecurătoare cu plasă finăfață de brânză și așezați-o peste un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Adăugați ricotta; acoperiți cu folie de plastic șilăsați scurgerea peste noapte la frigider. Dacă utilizațisupermarket ricotta, continuați cu rețetă; nu este necesară scurgerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Amestecați ușor ricotta, 1/2 cană plus 2 lingurifăină, ou, parmezan, nucșoară și sare într-un castron mare doar pentru a amesteca (nu suprasolicitați).Formați aluatul într-o bilă (va fi lipicios);înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 orăși până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
Nucșoară
Aluat
Sare
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tapetați o foaie de copt cu pergamenthârtie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Așezați aluatul pe un ușorsuprafață de lucru înmuiată. Împărțiți aluatul în4 porții egale și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat. Folosind mâinile, roll1 porțiune într-o frânghie cu diametrul de 1/2"; cutcrosswise în bucăți groase de 1/2". Gnocchi ușor de praf cu făină și transferați în foaia de copt pregătită. Repetați cu restulporțiuni de aluat. Acoperiți gnocchi cu un prosop de bucătărie și răciți până când este gata să cook.DO înainte: se poate face cu 2 luni înainte.Congelați pe foi, apoi depozitați, congelați, într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
1
Aduceți bulionul la fiertîntr-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pui; reduceți căldura la scăzut, acoperiți și fierbeți ușor până când puiul este fraged și gătit, 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Scoateți puiul; lăsați-l să se răceascăușor și mărunțiți în bucăți de mușcătură.Aduceți bulionul la fiert și gătiți până se reducela 8 cani, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
4
Între timp, topiți untul într-un mic grelecratiță la căldură scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Bateți în făinăpână se omogenizează și se gătește, șoptind constant,până când rouxul are o culoare bej pal, aproximativ 15 minute (nu se rumenesc).
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Răzuiți roux în bulion fierbinte; bateți până se îngroașă și bulionul acoperă spatele unei linguri. Reduceți căldura la minim șiadăugați legume. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați pui mărunțit și ierburi.Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, până la rece; acoperiți și păstrați la rece. Reîncălzițiînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Sare și Piper
Ierburi
8
Gatiti gnocchi intr-o oala mare cu fierbereapa sarata, amestecand ocazional, pana cand gnocchi plutesc la suprafata, aproximativ 2 minute (putin mai mult daca sunt inghetate). Folosind o lingură cu fante, transferați gnocchi labuline, împărțind în mod egal. Ladă de pui și legume cu sos peste. Se condimenteazăcu piper și deasupra cu parmezan.