Pui și biscuiți

Pui și biscuiți
Puiul și biscuiții ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 738 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap de la magazin și ridica CR fra fra fra fra, frunze de dafin, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, și Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu sare și piper. Gatiti pielea cu fața în jos până când pielea este aurie, 8-10 minute; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cu grijă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovi, rădăcină de țelină, ceapă și praz; se amestecă frecvent până se înmoaie și începe să se rumenească, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PrazPraz
5
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Adăugați făină și amestecați constant până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
8
Adăugați pui, bulion, cimbru, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Fierbeți până când puiul este fraged cu furculița, 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
BulionBulion
CimbruCimbru
9
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Lăsați să se răcească ușor; tăiați carnea, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
11
Întoarceți puiul mărunțit în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
SupăSupă
12
Adăugați 1 1/2 lingurițe de oțet. Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți. Faceți înainte: supa se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
SupăSupă
13
Se lasă să se răcească ușor; se răcește până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți înainte de servire.
1
Bateți făina, sarea și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, amestecați până se formează bulgări de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați zară, crme frache și arpagic. Folosind o furculiță, amestecați până când se combină. Adunați amestecul într-o bilă și frământați în castron doar până se formează un aluat shaggy, de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ArpagicArpagic
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și bateți într - o rundă groasă de 3/4"-până la 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Tăiați rundele cu un tăietor de biscuiți de 2 " sau un pahar mic. Adunați aluatul și repetați bătaia și tăierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
6
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament; periați cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți biscuiții până se rumenesc, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. Faceți înainte: biscuiții pot fi făcuți cu 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
9
Lăsați să se răcească complet și păstrați etanș la temperatura camerei.
10
Împărțiți supa între boluri și acoperiți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)2 coji de patiserie necoapte (9 inchi)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcovi medii (aproximativ, curățați, tăiați în bucăți de 2morcovi medii (aproximativ, curățați, tăiați în bucăți de 2"340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOrădăcină mică de țelină (aproximativ, curățată, tăiată în bucăți de 1/2rădăcină mică de țelină (aproximativ, curățată, tăiată în bucăți de 1/2"22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyCR-uri sau smântânăCR-uri sau smântână2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1lingura. otet de vin rosuou, bătut pentru a se amestecaou, bătut pentru a se amesteca591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală5321 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală plus multe altelefăină universală plus multe altele22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare Kosher, piper proaspăt măcinatSare Kosher, piper proaspăt măcinat1praz, numai părți albe și verde pal, tocatepraz, numai părți albe și verde pal, tocate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata1crenguțătulpini de vițel cărnoase, de 2 până la 3 inci grosimetulpini de vițel cărnoase, de 2 până la 3 inci grosime2Bucăți de caramele Heath Bar(sau mai mult) oțet de Sherry(sau mai mult) oțet de Sherry4crenguțe2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpulpe de pui cu piele, oasepulpe de pui cu piele, oase591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1/2 băț) unt nesărat(1/2 băț) unt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 băț) unt rece nesărat, tăiat în cuburi de 1/2(1 băț) unt rece nesărat, tăiat în cuburi de 1/2"22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista