Puiul și biscuiții ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 738 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap de la magazin și ridica CR fra fra fra fra, frunze de dafin, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți nebuni-biscuiții sunt gustoși atunci când sunt făcuți de la zero, acești biscuiți sunt atât de buni încât vei fi nebun pentru ei, Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, și Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu sare și piper. Gatiti pielea cu fața în jos până când pielea este aurie, 8-10 minute; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cu grijă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovi, rădăcină de țelină, ceapă și praz; se amestecă frecvent până se înmoaie și începe să se rumenească, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Morcov
Ceapă
Praz
5
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
6
Adăugați făină și amestecați constant până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați vin și 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vin
8
Adăugați pui, bulion, cimbru, rozmarin și frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Fierbeți până când puiul este fraged cu furculița, 35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Pui întreg
Bulion
Cimbru
9
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Lăsați să se răcească ușor; tăiați carnea, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
11
Întoarceți puiul mărunțit în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Tocat
Supă
12
Adăugați 1 1/2 lingurițe de oțet. Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți. Faceți înainte: supa se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Sare
Supă
13
Se lasă să se răcească ușor; se răcește până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălziți înainte de servire.
1
Bateți făina, sarea și praful de copt într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați unt. Folosind vârful degetelor, amestecați până se formează bulgări de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați zară, crme frache și arpagic. Folosind o furculiță, amestecați până când se combină. Adunați amestecul într-o bilă și frământați în castron doar până se formează un aluat shaggy, de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Arpagic
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și bateți într - o rundă groasă de 3/4"-până la 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Tăiați rundele cu un tăietor de biscuiți de 2 " sau un pahar mic. Adunați aluatul și repetați bătaia și tăierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
6
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament; periați cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți biscuiții până se rumenesc, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. Faceți înainte: biscuiții pot fi făcuți cu 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
9
Lăsați să se răcească complet și păstrați etanș la temperatura camerei.
10
Împărțiți supa între boluri și acoperiți cu biscuiți.