Pui într-o oală
Puiul într-o oală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 780 calorii, 57G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cartofi, ienibahar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne, și Pui de fermă cu o oală și orez.
Instrucțiuni
Așezați primele 4 ingrediente pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună și legați-le în siguranță.
Așezați punga de pânză de brânză, cartofii și următoarele 7 ingrediente (cartofi prin piper negru) într-un cuptor olandez mare sau oală la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 25 de minute. Întoarceți puiul și gătiți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și puiul este gata.
Scoateți puiul și legumele cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald. Aruncați punga de pânză de brânză. Întoarceți amestecul de bulion la fierbere și gătiți până se reduce la 4 căni (aproximativ 15 minute).
Se ia de pe foc. Rezervați 3 căni de amestec de bulion pentru o altă utilizare.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă făina; reduceți focul și gătiți 1 minut.
Adăugați 1 cană de amestec de bulion și amestecați cu un tel. Se amestecă laptele. Gatiti pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand frecvent.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele și pielea. Chop pui. Aranjați legumele pe un platou și acoperiți cu pui. Puneți sosul peste pui și legume.
Presărați cu arpagic, dacă doriți.