Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul înnegrit cu cartofi zdrobiți. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție conține 565 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. 269 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cartofi Yukon gold, lapte, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Pui prăjit cu cartofi zdrobiți Kimchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-un recipient cu 4 căni de apă și 3 linguri de sare. Sare de sare pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Lăsați saramura de pui la frigider 2 până la 3 ore. Într-un castron mediu, amestecați paprika, oregano, cimbru, pudră de ceapă, pudră de usturoi, pudră de cayenne, piper negru, 1 linguriță piper alb și jumătate linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Clătiți puiul și apoi uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Așezați puiul între 2 bucăți de folie de plastic. Lira ușor cu pounder carne pentru a egaliza grosimea de pui (aproximativ 1/2-inch grosime). Păstrați la frigider în timp ce pregătiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
În cratiță mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați cartofi și 1 lingură de sare. Fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scurgeți cartofii și reveniți la oală. Folosind masher de cartofi, amestecați cu unt până devine cremos, dar încă gros, apoi amestecați 3/4 cană de lapte. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald în timp ce gătiți pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se freacă Generos ambele părți cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal în tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați pui și gătiți până când exteriorul este foarte întunecat și un termometru de citire instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 150 până la 155 de metri cubi F, aproximativ 5 minute pentru fiecare parte, adăugând mai mult ulei pentru a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
11
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Verificați consistența cartofilor și adăugați mai mult lapte pentru a slăbi, dacă doriți. Feliați puiul și serviți peste cartofi.