Pui În Stil Thailandez La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul în stil thailandez la grătar ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, usturoi, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creveți La Grătar În Stil New Orleans, Coaste În Stil Județean La Grătar, și Pui În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
Tăiați rădăcinile de coriandru la tulpină și tocați bine. Puneți deoparte câteva frunze pentru garnitură. Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați rădăcinile și frunzele de coriandru, usturoiul, ardeii chile, turmericul, pudra de curry, zahărul și sarea. Procesați la o pastă grosieră.
Se toarnă sosul de pește și se amestecă până se omogenizează.
Puneți puiul într-un vas mare de mică adâncime. Frecați cu pasta de coriandru. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Așezați puiul pe grătarul pregătit și periați liberal cu lapte de cocos. Pui la grătar 8 până la 15 minute pe fiecare parte, în funcție de dimensiunea bucăților. Întoarceți o singură dată și ungeți ocazional cu cremă de nucă de cocos. Gatiti pana se rumeneste si se inmoaie, iar sucurile se limpezesc.