Pui În Stil Kerala (Curry Nadan Khozi)
Puiul în stil Kerala (Nadan Khozi Curry) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, ardei iute, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry De Creveți În Stil Kerala, Curry de oaie cu lapte de cocos-înăbușit-stil Kerala, și Kerala Kadala Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați bucățile de pui în pudră de turmeric și așezați-le deoparte.
Încălziți tigaia din fontă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați semințe de coriandru, semințe de fenicul, frunze de dafin, scorțișoară, boabe de piper, cardamon și ardei iute roșii. (dacă utilizați pudra de chili roșu, nu o adăugați acum). Gatiti, amestecand constant, pana cand condimentele sunt parfumate, cateva minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Se transferă într-un blender de condimente (împreună cu pudra de chili dacă se folosește) și se amestecă până se pudrează.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mediu până când strălucește. Stați departe și adăugați semințe de muștar și frunze de curry. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați condimentele măcinate și amestecați energic.
Adăugați bucățile de pui și gătiți până se rumenesc ușor, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute în total.
Adăugați laptele de cocos și sarea. Aduceți la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Se servește fierbinte cu roti sau orez alb.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Jules Taylor Gruner Veltliner]()
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.