Pui în sos de vin roșu cu legume rădăcinoase și verdeață ofilită

Pui în sos de vin roșu cu legume rădăcinoase și verdeață ofilită
Puiul în sos de vin roșu cu legume rădăcinoase și verdeață ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 825 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, căței de usturoi, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate, Vin Roșu Fiert Fâșii Fără Carne Și Legume Rădăcinoase, și Rață cu sos de pere și verdeață ofilită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 linguri de ulei și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare. Se acoperă; se dă la frigider peste noapte, amestecând ocazional. Folosind clești, scoateți puiul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
2
Așezați puiul pe prosoape de hârtie și uscați-l; se presara cu sare. Rezervă marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați piept de pui, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe parte; se transferă în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
5
Adăugați coapsele în aceeași oală, cu pielea în jos; gatiti pana cand prima parte se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se presară cu făină. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați marinada rezervată, 1 cană de pui și carne de vită; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când coapsele de pui sunt aproape fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Stoc De PuiStoc De Pui
Carne De VităCarne De Vită
MarinadaMarinada
8
Adăugați piept de pui. Acoperiți și fierbeți până când tot puiul este fraged și gătit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
9
Transferați puiul în tigaie mare. Se fierbe sosul în oală până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul cu sare și piper; se strecoară sosul peste pui. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor puiul. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați morcovi și păstârnac și saut 3 minute, aruncând pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
UntUnt
12
Adăugați restul de 1/3 cană de pui; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Descoperi; se fierbe până când sucurile se îngroașă până la glazură, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
LegumeLegume
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Movilă verdeață ofilită în centrul a 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 coapsă de pui, 1 piept de pui și sos de vin roșu, apoi morcovi și păstârnac și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pulpe De PuiPulpe De Pui
PăstârnacPăstârnac
Vin RoșuVin Roșu
MorcovMorcov
VerziiVerzii
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista