Pui în sos de vin roșu cu legume rădăcinoase și verdeață ofilită
Puiul în sos de vin roșu cu legume rădăcinoase și verdeață ofilită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 825 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână crenguțe de cimbru, căței de usturoi, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Brasato de vin roșu cu legume rădăcinoase glazurate, Vin Roșu Fiert Fâșii Fără Carne Și Legume Rădăcinoase, și Rață cu sos de pere și verdeață ofilită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri de ulei și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare. Se acoperă; se dă la frigider peste noapte, amestecând ocazional. Folosind clești, scoateți puiul din marinată.
Așezați puiul pe prosoape de hârtie și uscați-l; se presara cu sare. Rezervă marinada.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați piept de pui, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe parte; se transferă în farfurie.
Adăugați coapsele în aceeași oală, cu pielea în jos; gatiti pana cand prima parte se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Se presară cu făină. Întoarceți și gătiți până când a doua parte este maro, aproximativ 3 minute.
Adăugați marinada rezervată, 1 cană de pui și carne de vită; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când coapsele de pui sunt aproape fragede, aproximativ 20 de minute.
Adăugați piept de pui. Acoperiți și fierbeți până când tot puiul este fraged și gătit, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul în tigaie mare. Se fierbe sosul în oală până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 15 minute. Condimentează sosul cu sare și piper; se strecoară sosul peste pui. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor puiul. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți la foc mic înainte de servire.)
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi și păstârnac și saut 3 minute, aruncând pentru a acoperi cu unt.
Adăugați restul de 1/3 cană de pui; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Descoperi; se fierbe până când sucurile se îngroașă până la glazură, aproximativ 3 minute.
Movilă verdeață ofilită în centrul a 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 coapsă de pui, 1 piept de pui și sos de vin roșu, apoi morcovi și păstârnac și serviți.