Pui în oțet de vin roșu

Puiul în oțet de vin roșu este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 661 calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, CR ampermormme fra ampermormche, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pui fiert în vin de orez și oțet balsamic, Pui cu ierburi proaspete și oțet de vin Sherry, și Pulpe de pui fără piele cu șalotă în oțet de vin roșu (poul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți oțetul, bulionul, mierea și pasta de roșii la fiert, amestecând bine. Se fierbe sosul de oțet până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și adăugați jumătate din ele în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu coapsele rămase.
Adăugați usturoiul și șalotele în tigaie și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Adăugați vinul; se fierbe până se reduce la 1/4 cană.
Adăugați sosul de oțet și aduceți la foc mic.
Întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Transferați puiul în farfurii.
Adăugați crme frache în tigaie și fierbeți timp de 3 minute.
Se adaugă tarhonul și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se servește.