Pui în crema de plante de tomate este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii, piper cayenne, frișcă grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare sunt Pui cu crustă de ierburi cu sos de cremă de roșii, pui cu sos de tigaie cu ierburi de roșii, și Piept de pui cu sos de tigaie cu ierburi de roșii.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne împreună într-un castron puțin adânc. Apăsați ușor bucățile de pui în amestecul de făină pentru a acoperi și scutura orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Bucăți De Pui
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mare. Gătiti și amestecați puiul și șalotul în unt topit până când șalotul este înmuiat și puiul este gătit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Turnați vin alb în tigaie și aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
4
Se amestecă roșiile și sucul de lămâie în amestecul de pui; se fierbe timp de 2 minute, se toarnă smântână. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți pentru a reduce lichidul la o consistență mai groasă, cu 5 până la 10 minute mai mult.