Pui Yakitori
Reteta de pui Yakitori este gata în aproximativ 19 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 11. O porție conține 89 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, marinată și sos teriyaki, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori.
Instrucțiuni
Tăiați părțile albe și verzi palide de ceapă verde în bucăți de 1 1/2". Tăiați subțire blaturi de ceapă verde închis. Pune deoparte.
Combinați marinada, ghimbirul, usturoiul, zahărul și uleiul de susan într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pui și 1 1/2" bucăți de ceapă verde, întorcându-se la acoperire. Sigilați și răciți timp de cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Între timp, înmuiați frigarui de lemn de 8 (6") în apă pentru a acoperi timp de 30 de minute.
Filetați bucățile de pui marinat și ceapă verde pe frigarui, aruncând marinada. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Transferați frigarui într-un platou de aperitiv și presărați cu ceapă verde feliată subțire.