Pui Wellington Caserola
Caserola de pui Wellington necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $ 2.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până crema de branza ai putea urma acest curs principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Pui Pot Pie Ala Wellington, Pui Wellington, și Pui Wellington.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati puiul pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Se lasă deoparte să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula; se taie în bucăți.
Amestecați puiul, crema de brânză, ciupercile, ceapa verde, sarea și piperul negru împreună într-un bol.
Desfaceți aluatul de rulou semilună.
Așezați o porție din amestecul de pui pe centrul fiecărei bucăți de aluat și pliați cele trei colțuri în sus, formând un buzunar. Ciupiți marginile pentru a sigila.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.