Pui Voila

Pui Voila
Chicken Voila ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți jumătăți de piept de pui, bulion de pui, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Usturoi-Voila Copycat, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un bol și condimentați cu sare, piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați făina peste bucățile de pui și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu. Agitați excesul de făină de pe pui și rezervați-l în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Așezați puiul în tigaia fierbinte și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți o parte din bulionul de pui în făina din castron până se omogenizează. Amestecați acest lucru în picăturile din tigaie, apoi amestecați bulionul rămas. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și întoarceți bucățile de pui în tigaie. Se fierbe la foc mediu până când puiul este gătit și sosul s-a îngroșat. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
BulionBulion
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista