Reteta de pui Vindaloo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, pasta de roșii, garam masala și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vindaloo De Pui , Vindaloo Autentic De Pui, Pui Vindaloo, și Pui Vindaloo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 11 ingrediente și 1/4 linguriță de piper cayenne în procesor până se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
2
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pasta din procesor și gătiți până devin aurii, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
4
Se adauga carnea de pui si cartofii; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic; acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Descoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentați cu mai mult cayenne, dacă doriți, și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Piper Cayenne Măcinat
Pui întreg
Bulion
6
* Un amestec de condimente disponibil pe piețele indiene, unele magazine de alimente de specialitate și multe supermarketuri. Pentru a înlocui, amestecați 3/4 linguriță chimen măcinat, 3/4 linguriță coriandru măcinat, 1/2 linguriță piper măcinat, 1/2 linguriță cardamom măcinat, 1/4 linguriță cuișoare măcinate și 1/4 linguriță scorțișoară măcinată; folosiți 1 linguriță de amestec.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.