Pui Vesuvio
Vesuvio de pui este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 578 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Foodnetwork. 529 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, sare și piper, inimi de anghinare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Vesuvio, Pui Vesuvio, și Pui Vesuvio.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Presărați puiul cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, dacă este necesar, gătiți puiul în oală până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul într-un castron. Adăugați cu grijă cartofii în aceeași oală și gătiți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Se adaugă usturoiul și se sotează 1 minut.
Adăugați vinul și amestecați pentru a răzui orice bucăți maro de pe fundul oalei.
Adăugați bulionul, oregano și cimbru. Întoarceți puiul în oală. Se amestecă pentru a combina. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Acoperiți și coaceți la cuptor până când puiul este fiert, aproximativ 20 de minute.
Transferați puiul într-un platou. Aranjați cartofii în jurul puiului.
Adăugați inimile de anghinare în sosul din oală. Acoperiți și fierbeți la foc mare până când anghinarea este fragedă, amestecând des, aproximativ 4 minute. Întoarceți căldura la scăzut. Se amestecă untul.
Se toarnă sosul peste pui și cartofi și se servește.