Pui verde thailandez și Curry de porumb

Thai pui verde și Curry de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de pește, orez, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Pui Curry Verde Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ținând urechea de porumb constantă, folosiți un cuțit ascuțit pentru a face lovituri lungi în jos împotriva știuletului, separând sâmburii de știuleți; pune sâmburii deoparte.
Puneți știuletul într-o cratiță de 2 litri; adăugați lapte de cocos.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Simmer 5 minute.
Scoateți și aruncați știuletul.
Adăugați sâmburi de porumb, pui, ceapă, pastă de curry, sos de pește și zahăr brun în cratiță cu lapte de cocos. Gatiti la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand puiul este bine fiert.
În fiecare din cele 4 boluri, așezați 1/2 cană de orez fiert. Împărțiți amestecul de pui între boluri; presărați fiecare cu 1 lingură de coriandru.