Pui, varză și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul, varza și varza. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 553 calorii, 58G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 30 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită tăiței soba, varză creț, coajă de tei și piept de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Pui, Shiitake și Kale se amestecă, Creveți de susan cu miere cu varză de Bruxelles se amestecă, și Varza De Bruxelles Se Prăjește Cu Ou, Ardei Iute, Ghimbir Și Usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii urmand instructiunile ambalajului, apoi scurgeti si dati deoparte. între timp, încălziți un wok mare sau o tigaie și adăugați kale împreună cu un strop bun de apă și gătiți timp de 1-2 minute până se ofilesc, cu puțină mușcătură rămasă, apoi răciți sub apă curentă pentru a păstra culoarea.
Adăugați jumătate de ulei și gătiți fâșiile de pui până se rumenesc, apoi scoateți și dați deoparte.
Încălziți uleiul rămas și prăjiți ghimbirul, piperul și mugurii până se înmoaie puțin. întoarceți puiul și varza și adăugați tăiței.
Sfat în soia, vinul de orez și coaja de tei și sucul împreună cu suficientă apă pentru a crea un sos care se agață de ingrediente.