Pui ușor și găluște

Pui ușor și găluște
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul ușor și găluștele ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 192 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pui tăiat, mazăre și morcovi, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui ușor și găluște, Pui ușor și găluște, și Pui ușor și găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 1 1/2 căni de lapte, mazărea și morcovii congelați, puiul și supa până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Pui întregPui întreg
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mic, amestecați împreună Bisquick mix și 1/3 cană de lapte până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu 8 linguri pe amestecul de pui (nu picurați direct în lichid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Pui întregPui întreg
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
4
Gatiti descoperit la foc mic 10 minute. Acoperiți și gătiți cu 10 minute mai mult.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista