Pui ușor prăjit cu sparanghel și praz

Pui ușor prăjit cu sparanghel și praz
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 151 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.94 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fript Cu Sparanghel Panzanella, Pui prăjit cu unt de rubarbă și sparanghel, și Pui prăjit cu sparanghel și sos Tahini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 500 F. puiul se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează generos pe toate părțile cu sare și piper. Linie grele cu ramă suport foaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați puiul pe folie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se transferă la cuptor și se prăjește până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 140 până la 150 de litri F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor, transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce puiul se prăjește, faceți jus. Tăiați gâtul și osul din spate în bucăți de 1 inch cu un tăietor, cuțit greu de bucătar sau foarfece de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Chefs CuțitChefs Cuțit
CleaverCleaver
6
Se pune într-o cratiță medie și se gătește la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați verdeață de praz și frunze de dafin și acoperiți cu apă. Se fierbe timp de 30 de minute, apoi se strecoară, aruncând solidele. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
VerziiVerzii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Așezați albii de praz într-o cratiță mare și turnați jus de pui deasupra. După ce puiul iese din cuptor, aduceți prazul la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să gătească până când prazul este fraged și puiul este gata de servit, aproximativ 15 minute. Condimentați prazul și jusul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
În timp ce puiul se odihnește, așezați sparanghelul în tigaia Acum goală în care a fost prăjit puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
11
Se transferă la cuptor și se prăjește până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Tăiați puiul în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Transferați prazul în platoul de servire cu o lingură pliată, lăsând jus în tigaie. Se amestecă untul în jus până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Transferați sparanghelul și puiul pe platoul de servire și turnați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista