Pui Ușor Prăjit

Pui Ușor Prăjit
Reteta de pui ușor prăjit ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 748 calorii, 47G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui, ulei vegetal, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui Ușor Prăjit, Ușor se amestecă pui prăjit, și Teriyaki ușor de pui (prăjit în tigaie) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul în apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
2
Combinați sarea, făina, piperul negru și cayenne într-un castron mare, puțin adânc. Dragați puiul în amestecul de făină, scuturând excesul. Se lasă deoparte aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă Zara într-un al doilea castron puțin adânc. Înmuiați puiul în zară, apoi din nou în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un cuptor olandez cu fund greu (de preferință fontă), încălziți aproximativ 4 inci de ulei vegetal la foc mediu până când temperatura înregistrează 360 F pe un termometru prăjit. Așezați cu grijă puiul în ulei, folosind clești. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CleșteClește
5
Adăugați bucățile încet, astfel încât temperatura să nu scadă și lucrați în loturi pentru a evita supraaglomerarea.) Prăjiți puiul până se rumenesc, rotind o dată, 10 până la 20 de minute, în funcție de mărimea bucăților. Verificați coacerea străpungând carnea; sucurile ar trebui să curgă limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Scurgeți puiul pe prosoape de hârtie așezate pe un suport de sârmă. Dacă doriți, puiul gătit poate fi păstrat cald într-un cuptor setat la scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista