Pui ușor korma
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Light chicken korman. O porție conține 246 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 180 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui ușor korma, Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, și Pui Korma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ghimbirul, usturoiul si ceapa intr-o tigaie marecu uleiul până se înmoaie. Sfat în pui șigătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, apoiAdăugați în garam masala și gătiți încă 1 minut.
Se toarnă peste bulion și se fierbe timp de 10 minepână când puiul este gătit.
Se amestecă împreunăfromage frais și migdale măcinate. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul fromage fraismixture.
Se presară peste migdale feliate, se orneazăcu coriandru și se servește cu orez fiert, chapatisor pâine naan simplă.