Pui ușor korma

Pui ușor korma
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Light chicken korman. O porție conține 246 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 180 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui ușor korma, Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, și Pui Korma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ghimbirul, usturoiul si ceapa intr-o tigaie marecu uleiul până se înmoaie. Sfat în pui șigătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, apoiAdăugați în garam masala și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se toarnă peste bulion și se fierbe timp de 10 minepână când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Se amestecă împreunăfromage frais și migdale măcinate. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul fromage fraismixture.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
4
Se presară peste migdale feliate, se orneazăcu coriandru și se servește cu orez fiert, chapatisor pâine naan simplă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
NaanNaan
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista