Pui Ușor De Prăjit
Ușor de pui Se amestecă-Fry este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, vin shaoxing, mazăre de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, Se Amestecă Tăiței De Dovlecei (Ușor + Paleo), și Carne de vită și varză cu o singură oală (ușor + Paleo).
Instrucțiuni
Așezați sosul de stridii, Shaoxing sau sherry, sosul de soia, amidonul de porumb și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a combina.
Adăugați puiul, aruncați pentru a acoperi bine cu marinada și lăsați să stea, neacoperit și la temperatura camerei, timp de 15 minute. Între timp, pregătiți ingredientele rămase.Miez și scoateți semințele din ardei și tăiați-le în felii de 1/4 inch; pus deoparte. Clătiți și uscați mazărea de zăpadă și puneți-le deoparte. Tăiați mărunt usturoiul și puneți-l într-un castron mare. Tăiați capetele scallionilor, tăiați-le în bucăți de 1/4 inch și adăugați-le în bol cu usturoiul; pus deoparte.Când puiul este gata, încălziți un wok cu fund plat de 14 inci sau o tigaie mare (nu folosiți antiaderent) la foc mare până când o mărgele de apă dansează când este aruncată în tigaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Stropiți 1 linguriță de ulei în jurul perimetrului wok-ului sau tigaiei și adăugați ardeiul gras feliat. Folosind o spatulă metalică, se prăjește până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați în vasul mare cu usturoiul și scallions.
Stropiți 1 linguriță de ulei în jurul perimetrului wok-ului sau tigaiei și adăugați mazărea de zăpadă. Se amestecă până se înmoaie, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați în vasul mare cu ardeii, usturoiul și scallions.
Stropiți lingura rămasă de ulei în jurul perimetrului wok-ului sau tigaiei.
Adăugați puiul împreună cu marinada și aranjați puiul într-un strat uniform.
Lăsați-l să se coacă netulburat până se rumenesc pe fund, aproximativ 1 până la 2 minute, apoi amestecați-l până se rumenesc peste tot și gătit, încă aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul, ceapa verde, ardeii și mazărea de zăpadă. Se amestecă până când marinada s-a îngroșat, este lucioasă și acoperă puiul și legumele, cu aproximativ 1 până la 2 minute în plus.
Serviți imediat peste orez aburit.