Pui Ușor De Ghimbir Cu Usturoi
Puiul ușor de ghimbir cu usturoi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 183 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 157 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ghimbir măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Supă ușoară de pui și ghimbir cu prăjituri de orez, arpagic și usturoi murat rapid, Ușor De Ghimbir Usturoi Creveți Se Amestecă-Fry, și Placă rapidă și ușoară Paillard de pește gătit cu ghimbir, usturoi și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul la grosimea de 1/2 inch. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă combinați usturoiul, ghimbirul, uleiul și sucul de lămâie. Sigilați punga și agitați până se omogenizează. Deschideți punga și adăugați pui. Sigilați punga și marinați-o la frigider pentru cel mult 20 de minute.
Scoateți puiul din pungă și grătiți-l sau prăjiți-l, ungându-l cu marinată, până când este gătit și sucurile curg limpede. Aruncați orice marinată rămasă.