Pui umplut la gratar cu piure de masline si capere

Pui umplut la gratar cu piure de masline si capere
Pui umplut la grătar cu piure de măsline și capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 3 și costă 2,53 USD per porție. O porție conține 328 de calorii, 25 g de proteine și 24 g de grăsimi. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este perfect pentru 4 iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți la îndemână măsline, sare și piper măcinat, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sparanghel la grătar, dovlecel și salată de pâine cu dressing de măsline și capere, cotlete de miel la grătar cu piure de anghinare, anghinare crocante pentru bebeluși și măsline Cerignolan și ton la grătar cu piure de fasole albă, Tapenadă de măsline și roșii cherry prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Praz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat SubtirePraz, Taiat In Jumatate, Curatat Si Feliat Subtire
2
Puneți măslinele, caperele, usturoiul, pătrunjelul, ardeiul roșu zdrobit, 1/4 linguriță piper negru, 1/4 linguriță sare și 6 linguri ulei de măsline într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se amestecă uniform într-un piure omogen, adăugând mai mult ulei de măsline dacă este necesar pentru a deveni omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)1 1/2 Kilograme File De Vită, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci (aproximativ 40 Cuburi)
Chifle (prefer Ceapa Cu Aromă Sau Aluat)Chifle (prefer Ceapa Cu Aromă Sau Aluat)
4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ
Mazăre DecongelatăMazăre Decongelată
CapereCapere
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Carne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzităCarne La Grătar (fiertă și Tocată De Porc), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
3 Până La 4 Linguri De Apă, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar3 Până La 4 Linguri De Apă, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar
1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®1 Pachet (8 Uncii) De Brânză Cheddar Mărunțită KRAFT®
3
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați mai întâi fiecare piept de pui în jumătate. Apoi tăiați un buzunar în partea laterală a fiecărei bucăți de pui, mergând la 1/2 inch de fiecare margine. Umpleți generos fiecare buzunar de pui cu piure de măsline. Închideți buzunarele cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Napolitana De CiocolataNapolitana De Ciocolata
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată
4
Ungeți ulei de măsline pe toată suprafața exterioară a puiului; se asezoneaza cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
5
Gătiți piepții de pui, întorcându-le o dată, până când nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, 12 până la 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista